Ibiza stijl in je interieur

De zomer is officieel begonnen, het tempo gaat wat omlaag en we bouwen langzaam af richting zomervakantie. Het is tijd om te genieten van elkaar en van deze mooie, lange zomerdagen. Op Ibiza weten ze hoe dat moet. Ibiza is razend populair als vakantiebestemming maar ook een voorbeeld als het gaat om het relaxte leven en mooie interieurs. En daar schrijf ik deze blog over.

naar de blog

Indoor & Outdoor

De zomer komt eraan en daarom besteden we steeds meer tijd buiten. We genieten van het buitenleven en het vrije gevoel. Op de veranda en in het tuinhuis wil je alles zomers aangekleed hebben. Daarnaast loop je soms ook in huis tegen dingen aan die je wilt veranderen. Want ook binnen wil je een ontspannen gevoel na een warme en zwoele dag! In deze blog genoeg inspiratie om optimaal te genieten zowel binnen als buiten.

naar de blog

Welke oplossing past het beste bij jouw raam?

Een smal, hoog of halfrond raam; welke raamdecoratie past bij welk raamtype? Elke situatie is immers anders en vraagt om een op maat gemaakt product. Je wilt dat het in jouw interieur past en het moet praktisch en functioneel zijn. De zoektocht naar inspiratie voor je raam. Deze blog helpt je bij het vinden van de juiste oplossing.

naar de blog